Ma poti contacta prin email la contact@1001flori.ro sau prin telefon la numarul 0751 880 257
RSS

Ghid cadouri florale

Care este cel mai bun mod in care un barbat poate face o impresie de durata unei femei?
Studiile recente dezvaluie faptul ca raspunsul este chiar sub nasul domnilor – prin intermediul florilor.
De fapt, studiul arata ca 92% dintre femei isi pot aminti ultima data cand au primit flori, si 89% spun ca atunci cand primesc flori se simt speciale.
Cu toate acestea, a face un cadou floral, ramane un mister pentru majoritatea barbatilor. Pentru a veni in ajutorul domnilor am incercat sa completam acest scurt ghid. Daca drumul spre inima unui barbat este prin stomac, atunci calea spre inima unei femei este prin alte simturi ale ei.
Florile sunt un cadou senzual, si pot exprima orice emotie atat de simplu - cu doar un pic de cunostinte si cu ajutorul unui florar.
Trebuie gasit doar mesajul potrivit pentru fiecare femeie din viata unui barbat – fie ea o iubita noua, cineva special, mama sau pur si simplu o prietena draga.
• Un eveniment nou - aceasta emotie poate fi cea mai dificil de exprimat. Va recomandam un aranjament pasional in nuante de roz cald, portocale, rosu sau auriu. In plus va ajuta sa adaugati un mesaj personalizat care sa exprime exact sentimentul dorit.
• Florile sunt intime. Odata ce o relatie avanseaza, florile devin simboluri ale diferitelor evenimente si repere din viata noastra. Tineti cont de florile ei preferate – tipurile de flori de la nunta ta, florile pe care I le-ai oferit la prima intalnire sau cele pe care si le cumpara personal. Aceste amanunte vor face diferenta si vor avea impact.
• Nici o femeie - mai ales mamele, bunicile si surorile – nu ar trebui sa fie private de flori. Fie ca este vorba de o planta decorativa sau de un aranjament floral - indiferent de tipul florilor - veti transmite mesajul ca va pasa.
•Florile arata ca te gandesti la cineva, au un sentiment natural. Un cos cu flori livrat la usa ei sau la birou poate fi alegerea potrivita pentru o prietena buna.Cercetarile arata ca 96% din femei prefera sa primesc flori atunci cand nu le astepta. Barbatii ar trebui sa stie ca nu trebuie sa astepte pentru o ocazie speciala pentru a oferi flori. Fa o ocazie din a trimite flori femeilor din viata ta, pur si simplu! Nu vor uita.
Si pentru a merge la sigur puteti apela cu success la una din variantele de aranjamente de mai jos:
• Monobotanice: Aranjamente cu un singur tip de floare (cum ar fi toate trandafiri, lalele, crini sau iris) sunt stilate. Pot fi incluse in aranjamente diferite culori ale aceluiasi sortiment de flori.
• Monocromatice: Alege o culoare, orice culoare si atat! In cazul in care culoarea ei preferata este de exemplu roz, cere florarului un buchet proaspat de flori diferite in nunate de roz.
• Textura: Adresati-va florarului pentru a selecta flori complementare de diferite texturi pentru un buchet cu aspect indraznet si modern.Lucuri care nu trebuiesc pierdute din vedere.
• Fii spontan. Nu trebuie sa astepti o ocazie speciala pentru a oferi flori. De fapt, cele mai multe femei prefera sa nu existe un motiv anume pentru care sa primeasca flori.
• Marimea nu conteaza. Aveti incredere in florarul dumneavoastra pentru a va ajuta sa trimiteti un aranjament adecvat pentru orice ocazie. Oricat de mic sau mare este un buchet de flori, gestul conteaza.
• Fa-i o surpriza. Surprinde-o si trimite-i un buchet la birou si vei vedea cat de multa atentia vei obtine.
• Relaxeaza-te. Florile nu inseamna asumarea unui angajament. Femeile stiu cand un aranjament florar inseamna, pur si simplu, ca iti pasa.

Cel mai important lucru de retinut este ca pur si simplu nu poti gresi alegand un cadou floral.Suntem aici pentru a va ajuta. Apelati cu incredere.

http://www.1001flori.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu